web analytics

 

 

Wie zijn wij? 

Jeanette van den Berg

Jeanette van den Berg studeerde Nederlands Recht aan de Universiteit Utrecht. 

 

Zij deed deze studie in deeltijd, naast een baan als paralegal Corporate/M&A bij Allen & Overy. Zo maakte zij de ondernemingsrechtelijke praktijk en vele fusies en overnames van dichtbij mee.

 

Na afronding van haar studie maakte zij de overstap naar TNT, waar zij bedrijfsjurist was voor de Nederlandse B.V.'s. Vervolgens werkte zij als senior legal counsel bij Legadex, vervulde zij op ad interim basis ondernemingsrechtelijke opdrachten en coördineerde zij projecten op het gebied van ondernemingsrecht, corporate housekeeping en contractmanagement. Ook verzorgde zij, vaak samen met Martien van Brakel, diverse opleidingen op het gebied van het ondernemings- en contractenrecht.

 

Behalve mede-eigenaar en docent bij Het Juridisch OpleidingsCentrum is Jeanette van den Berg werkzaam als Senior Company Lawyer bij Intertrust


Martien van Brakel  

In juni 2005 is Martien van Brakel afgestudeerd in het Nederlands Recht aan de Radboud Universiteit Nijmegen.  

 

Hij is gespecialiseerd in arbeidsrecht, contractenrecht en ondernemingsrecht. Onlangs heeft hij de Grotius Specialisatieopleiding Arbeidsrecht met succes afgerond. 

 

Martien is sinds 2008 werkzaam als bedrijfsjuridisch adviseur/interim bedrijfsjurist. In januari 2014 heeft hij U-Law opgericht. Martien heeft onder meer gewerkt voor Sara Lee, Staples, ING Real Estate Investment Management, Morgan Stanley Real Estate Funds, SFM Europe, Koninklijke Luchtvaart Maatschappij en MAAS.

 

Daarnaast heeft hij ruim 14 jaar ervaring in het geven van cursussen en opleidingen. In 2014 heeft hij samen met Jeanette van den Berg Het Juridisch OpleidingsCentrum opgericht.